74E Grand Prix de Monaco

Als Official Partner van de Grand Prix van Monaco presenteren wij de exclusieve Grand Prix van Monaco collectie 2016. Een sportieve collectie die bestaat uit zomerpolo’s, T-shirts en jasjes. Innovatie en oog voor detail zijn belangrijke succesfactoren in de Formule 1 en dat geldt ook voor onze nieuwe collectie. Dit heeft geresulteerd in kleurrijke kledingstukken met sportieve accenten, functionele stoffen en uiteraard een opvallende branding. Start de motoren!

Shop HerenShop DamesShop Kids

POLO GP MONACO 2016 OFFICIAL €69,95

De officiële Grand Prix van Monaco polo

In samenwerking met de Automobile Club de Monaco ontwerpt McGregor elk jaar het officiële Grand Prix-poloshirt. Dit officiële, limited edition poloshirt wordt tijdens de Grand Prix gedragen door zowel crew als bezoekers. Op het shirt zijn de officiële logo’s van de Grand Prix van Monaco weergegeven. Beschikbaar in acht kleuren, waaronder onze iconische kleuren: glamourwit, koninklijk blauw en zomergroen.

26-29 mei | Grand Prix van Monaco F1

De 74ste editie van de Grand Prix Automobile de Monaco, de zesde grand prix van 2016 en de 941ste grand prix in de geschiedenis van het FIA Formula 1 World Championship, zal plaatsvinden van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei.

De Grand Prix van Monaco is de meest legendarische race van het seizoen, die elk jaar weer zijn reputatie als paradepaardje van de Formule 1 waarmaakt. Het Monegaskische straatcircuit, aanbeden door de fans en gevreesd door de coureurs, levert altijd weer veel verrassingen op. Het circuit, dat vlak langs Le Rocher de Monaco en het casino loopt, is meedogenloos voor zowel mens als machine en heeft vorig jaar bij de haven een kleine aanpassing gekregen, zodat de totale lengte nu 3.337 km bedraagt.

bag €149,95 | Sweat jacket €119,95

Grand Prix de Monaco Historique

Van 13 tot en met 15 mei 2016 wordt voor de tiende keer de Grand Prix de Monaco Historique georganiseerd – een niet te missen evenement voor verzamelaars en fans van de klassieke racerij.

De Grand Prix de Monaco Historique, een echte sprintrace die wordt beslecht op het legendarische circuit van Monaco, is bedoeld voor verzamelaars, nostalgisch ingestelde fans, coureurs, gewone toeschouwers en liefhebbers van oude racetechniek. Zij zullen dit vermaarde evenement zeker niet willen missen. Het tweejaarlijkse evenement, dat al sinds 1997 georganiseerd wordt door de Automobile Club de Monaco, vindt twee weken vóór de Grand Prix van Monaco plaats.

Limited edition polo

Een uniek, limited edition poloshirt voor de Grand Prix van Monaco, voorzien van serienummer. Op de achterzijde van het shirt is het serienummer gestikt. Nummer 000 wordt geschonken aan prins Albert II van Monaco, en nummer 001 aan de president van de Automobile Club de Monaco. Nummers 002 tot en met 350 zijn nu verkrijgbaar in onze webshop. Het shirt wordt geleverd in een speciale limited edition geschenkdoos, wat het een uniek collector’s item maakt voor racefans.

Het laatste nieuws

De in de FIA-racekalender opgenomen e-Monte-Carlo Rally staat geprogrammeerd voor 12 tot en met 16 oktober in het Vorstendom Monaco. Het evenement getuigt van innovatiedrang en pioniersgeest, en geeft het menselijke verlangen naar avontuur en futuristische technologieën alle ruimte.

Shop HerenShop DamesShop Kids