Overhemden

Overhemden

McGregor overhemden

Slim fit overhemden voor zakenmannen en heren shirts geïnspireerd op het bruisende stadsleven in New York: bij McGregor vind je het overhemd waar je naar op zoek bent. Een overhemd is een typisch kledingstuk wat niet in je garderobe mag ontbreken. Op een bruiloft, maar ook gewoon overdag: heren overhemden kun je altijd en overal dragen. De afgelopen jaren zijn McGregor overhemden steeds meer fashion items geworden. Populair zijn geruite shirts, het wat oubollige imago is verdwenen met dank aan de trendy mannen die ze nu dragen.

Overhemden met verschillende vormen

Een slim fit overhemd is een shirt dat aansluit op het lichaam. Het volgt je vormen en kan goed in je broek gedragen worden. Natuurlijk stijl je je outfit af met een mooie riem. Naast slim fit overhemden hebben we in onze collectie ook tailored fit en regular fit modellen. De regular fit is een overhemd met een wat rechte pasvorm, die losser om het lichaam zit. De tailored fit shirts zitten tussen voorgaande modellen in: een beetje getailleerd, maar niet echt strak. Combineer je overhemd met een pullover of jasje voor een chique look. Je kan ook een shirt los over een T-shirt dragen dit geeft een bijzondere look.

Herenoverhemden online kopen

De heren overhemden uit de nieuwe wintercollectie van McGregor bestaan uit tonale tinten gecombineerd met kleur. Denk aan een wit overhemd, blauw, rood, zwart overhemd met verschillende soorten accenten. Kies voor een modern denim overhemd of voor een geruit exemplaar. Deze artikelen kan je los of onder een pullover / cardigan dragen. De business overhemden voor heren uit de zakelijke SMART lijn kunnen zowel naar een business lunch als mede naar een feestje gedragen worden. Onze kwalitatieve heren overhemden zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en gaan lang mee.