Broeken

Broeken

Kinderbroeken

De kinderbroeken collectie van McGregor, is een combinatie tussen stoere, opvallende kleuren, trendy jeans en tijdloze classics. Kies je favoriete lichte skinny jeans, een modebewuste chino of een comfortabele spijkerbroek om lekker in te ravotten. Onze McGregor broeken voor jongens en meisjes zijn er in alle kleuren en modellen. De fijne chino’s zijn perfect voor een nonchalante of sportieve look in combinatie met de juiste sneakers. Met de juiste jongens jeans zit je altijd goed. Alle broeken van McGregor hebben een uitmuntende kwaliteit, onze kinderkleding wordt gemaakt van de beste stoffen.

Winter 2017: classics en trends

Voor dit seizoen komen de hoofdkleuren gebroken wit, licht blauw en zacht roze terug in de broeken. Voor jongens zien we stoere broeken in een legergroene kleur met zakken maar ook stoere denims in donkerblauw en grijs. Een van de eyecatchers voor meisjes is een broek met print. De collectie kinderbroeken voor dit voorjaar zijn gebaseerd op de modehoofdstad: New York City.

Kindermode: kwaliteit is belangrijk

Bij McGregor heb je ieder seizoen een nieuwe collectie kinderbroeken. Stoere wassingen, trendy modellen, prints met het thema van het nieuwe seizoen of McGregor klassiekers met herkenbare kleuren: voor elke gelegenheid is er een geschikt exemplaar. De broeken uit de kindercollectie zijn van hoogstaande kwaliteit; iets wat bij kinderkleding ontzettend belangrijk is om uren te kunnen spelen, ravotten en sporten. Onze broeken voor kinderen zijn comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. McGregor bestaat al sinds 1921, het jaar dat in New York de McGregor Sportswear Collection werd geïntroduceerd. Deze sportswear moest vooral draagbaar en comfortabel zijn. Iets wat nog steeds merkbaar is in de eigentijdse fashion van McGregor.