Jassen

Jassen

Kinderjassen

Het aanbod kinderjassen bij McGregor is groot. Als stoere jongen of meisje loop jij deze zomer in Amerikaanse stijl, want de jassencollectie van het lente- / zomerseizoen is volledig ontworpen met één inspiratiebron in gedachten: the city that never sleeps, New York. Dat betekent sportieve kraagjes, een sporty American football stijl, stoere baseball jacks en lentejassen in warme kleuren. Natuurlijk zijn ook de McGregor klassieke kleuren rood, wit, blauw volop aanwezig in het assortiment. Alle modellen zijn weer even kenmerkend, zoals je van McGregor gewend bent.

Kinderjassen van McGregor

De kinderjassen zijn er in veel verschillende soorten en maten bij McGregor: van trendy baseball jacks en koele zomerjassen voor jongens of meisjes tot jassen met een eigentijdse afwerking. De modellen zijn stuk voor stuk stijlvol, opvallend en tegen elk weertype bestand. Je kunt de kinderjassen dus overal mee naartoe dragen. Een dag naar het strand of bos, of om buiten te spelen met je vrienden en vriendinnen. Naar een chique feestje of naar school. Welke jongensjas of meisjesjas je het liefst draagt, is dus enkel en alleen afhankelijk van jouw smaak. En daar valt niet over te twisten.

Lente- / zomerjas: Perfecte styling

De kinderjassen van McGregor zijn stoer en stijlvol. In de zomer houden ze je koel en beschermen ze je tegen de regen en wind. In de lente bestaat ons assortiment uit luchtige jassen. Alle modellen kinderjassen van McGregor zijn van een hoge kwaliteit, zodat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe jongensjas of meisjesjas. Bovendien staan de kinderjassen garant voor een optimaal draagcomfort en een stijlvolle uitstraling. Een uitstraling die je perfect gestylde outfit net dat beetje extra geeft.