Dames Sneakers

Dames Sneakers
Sneakers dames

Zullen er dames zijn die geen sneakers hebben? Hoe mooi hoge hakken ook zijn, deze dames schoenen zitten niet zo comfortabel als sneakers. Of je moet een uitzondering op de regel zijn en zelfs pumps dragen tijdens een shopsessie in New York?! Naast loafers zijn sneakers erg geliefd als het om comfort gaat. Dames sneakers lenen zich perfect voor een wandeling door het park of om op te sporten. Bijkomstig voordeel van een sneaker is dat je hem zo even aanschiet én uittrekt zonder blaren.


Witte sneakers

Wanneer je gewend bent om high heels te dragen, of dit nu stiletto’s zijn of blokhakken, dan kan een sneaker misschien een beetje onwennig zijn. Bij McGregor vind je gelukkig genoeg dames sneakers die het gat dichten tussen formeel en informeel. Dat sneakers al lang niet meer alleen als sportief worden gezien is een feit. De best geklede mannen dragen vaak witte sneakers onder een pak, voor een nonchalante twist. Ook zijn deze witte sneakers enorm geliefd onder (inter)nationale modebloggers, supermodellen en befaamde modejournalisten. En deze connaisseurs kunnen het weten: witte sneakers staan prachtig onder een culotte, maar eveneens onder een skinny jeans of een kokerrok. Eigenlijk zijn deze witte dames sneakers zo universeel dat ze overal bij gedragen kunnen worden.


Dames sneakers: grote en kleine maten

Het fijne aan sneakers is dat het niet uitmaakt welke maat je hebt. Of je nu dames sneakers maat 42 zoekt of maat 35. Je kunt ze overal vinden. Bij McGregor hebben we naast dames sneakers en heren sneakers ook sneakers voor kinderen. Dus heb je maat 42? Dan kun je zowel bij de dames sneakers als heren sneakers kijken. Heb je juist een kleine maat? Dan kun je ook bij de sneakers voor kinderen terecht.


Sneakers met prints en structuur

Waarschijnlijk heb je wel een paar zwarte sneakers in de kast én natuurlijk de must-have sneakers wit. Daarnaast zijn er ontelbaar veel variaties op deze effen sneakers. Bij McGregor vind je naast canvas sneakers ook modellen van leer met een bijzondere structuur: van slangenhuid, tot een gestipt dessin. Geliefd zijn ook de sneakers met bloemenprint, deze doen het altijd goed in de zomer, een zonnige trip naar de Hamptons of juist om een regenachtige dag meer cachet te geven.