Security

  Verified by Visa

  Verified by Visa is een op password-verificatie gebaseerde identiteitscheck service ter preventie van risico’s bij het online shoppen, voor zowel kopers als verkopers. Webwinkeliers worden beveiligd tegen frauduleuze transacties en de daarbij behorende kosten, de klanten krijgen de geruststelling dat ze kunnen kopen met vertrouwen. McGregor E-Store ondersteunt Verified by Visa.

  Mastercard SecureCode

  MasterCard SecureCode is een eenvoudige manier om bij duizenden webwinkels op een veilige manier te betalen. Een persoonsgebonden code, alleen bekend bij de klant en de bank, SecureCode, verbetert bestaande Mastercard rekeningen door kaarthouders tegen onbevoegd gebruik van hun creditcards te beschermen wanneer zij online winkelen bij deelnemende webwinkeliers McGregor E-Store ondersteunt MasterCard SecureCode.

  PCI-DSS Certified

  PCI is een creditcardnorm ten behoeve van gegevensveiligheid, die op het verhinderen van creditcardfraude, het onrechtmatig verkrijgen van betaalgegevens en verschillende andere veiligheidsbedreigingen is gericht. Elk bedrijf dat creditcardgegevens verwerkt moet aan bepaalde niveaus van de PCI-norm voIdoen. McGregor E-Store is, ondermeer via haar betaalpartner, volledig PCI-gecertificeerd door Trustwave.

  SSL Certificate

  De website van onze dienstverlener op gebied van betalingsverkeer, live.adyen.com, wordt beveiligd middels een thawte Digitaal Certificaat met uitgebreide validatie. Dit zorgt ervoor dat alle informatie die u naar hen via het World Wide Web verzendt zal worden gecodeerd. Bovendien is ook het gehele orderproces bij McGregor E-Store gegarandeerd veilig dankzij de modernste SSL-versleutelingen. Voor de gegevensoverdracht maken wij gebruik van versleutelde overdrachtsprocedures – de zgn. "Secure Socket Layer" (SSL)-overdracht. Hiermee garanderen wij ook dat uw persoonlijke gegevens, meer in het bijzonder creditcard (en eventueel ook bank-) gegevens beveiligd en versleuteld worden overgedragen.