Betalen

Hieronder vindt u de onze betaalmethoden. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord door onderstaande informatie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

 • Bancontact / Mr Cash

  Bij Bancontact / Mr Cash wordt u tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Bij deze betaalwijze wordt uw betaling direct van uw rekening afgeschreven.

 • Creditcard

  U kunt in de McGregor online shop veilig en snel met creditcard betalen. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat ontvangt u een verzendbevestiging en wordt het bedrag van uw creditcard gecrediteerd. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij McGregor veilig. Meer informatie over veiligheid vindt u in onze privacy statement.

  Extra beveiliging voor creditcardbetalingen: 3D Secure voor Visa en MasterCard

  3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard. Let op: Het kan voorkomen dat u niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse creditcard te betalen.

  Om uw creditcard betaling op internet nog veiliger te maken, gebruiken we de internationaal erkende beveiligings standaard "Verified by Visa" en "MasterCard ® SecureCode ™" kortweg 3D Secure genoemd. 3D Secure compliceert het misbruik van creditcards door onbevoegde derden, waardoor het risico op fraude van creditcard transacties aanzienlijk wordt verminderd. Biedt uw creditcard aanbieder deze standaard aan, dan wordt u in de volgende stappen gevraagd om u via een extra wachtwoord als de rechtmatige kaarthouder te identificeren. Het wachtwoord wordt na het invoeren van de creditcardgegevens (stap 2 betalingen) en de daaropvolgende verzending van uw bestelling (stap 3 verzend bestelling) gevraagd.

  Door het verzenden van uw bestelling opent zich een invul-formulier van uw creditcard aanbieder, waar u uw 3D Secure wachtwoord kunt invoeren. Als u nog niet geregistreerd bent voor 3D Secure, kunt u zich in een paar stappen kosteloos aanmelden tijdens het bestelproces of contact opnemen met uw bank. Als alternatief kunt u ook een andere betaalmethode kiezen. Het bij de inschrijving opgegeven wachtwoord is alleen bij u en uw bank bekend en wordt bij elke nieuwe bestelling opgevraagd.

  Mocht u vragen of problemen hebben met uw bestelling dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of telefonisch via 020 894 6371 (maandag – vrijdag van 09:00 tot 18:00).

  Wat is de CVC/CVV code?

  De Card Validation Code (CVC of soms ook wel CVV en CID genoemd) is een extra driecijferige beveiligingscode die op de achterkant van de kaart gedrukt is (zonder reliëf). Deze code is een extra beveiliging om zeker te stellen dat u in bezit bent van de kaart op het moment van bestellen. Bij Amex is dit een viercijferige code en staat deze op de voorkant van de kaart vermeld.

  CVC code

 • PayPal

  Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

  Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal account.Indien u goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account of uw bankrekening. U kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 • AfterPay

  AfterPay voert voor McGregor E-store het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij McGregor E-store betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 600,00. Meer informatie over AfterPay vindt u hier.

  Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of u gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met uw order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat u niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kunt u gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij u bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.