VERZENDING & LEVERING

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  De volledige verzendinformatie per land vindt u hieronder.

  Land van bestemming Verzender Verzendkosten
  Nederland PostNL € 5,00
  België PostNL € 5,00
  Luxemburg UPS € 5,00
  Duitsland DHL € 5,00
  Oostenrijk UPS € 5,00
  Switserland DHL € 5,00
  France UPS € 5,00
  Italie UPS € 7,50
  Spanje DHL € 5,00
  UK DHL € 5,95
  Denemarken UPS € 5,00
  Zweden UPS € 7,50
  EU - Overige landen UPS/DHL vanaf € 7,50
  Rest van de wereld* UPS/DHL vanaf € 7,50


  De exacte verzendkosten m.b.t. de landen die niet specifiek worden vermeld kunt u achterhalen door bij een bestelling het door u gewenste land van levering aan te geven.
  *Leveringen naar landen buiten de Europese Unie kunnen onderhavig zijn aan invoerbelastingen en/of –heffingen die worden geheven op het moment dat uw levering het bestemmingsland heeft bereikt. Deze zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

 • Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

  We proberen zo snel mogelijk te leveren.U kunt ervan uitgaan dat u de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft. Op zondag wordt echter niet geleverd. In veel gevallen zult u uw bestelling, mits voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis hebben.

  Besteld op Voor/Na Leverdag
  Maandag voor 15:00 Dinsdag
  Maandag na 15:00 Woensdag
  Dinsdag voor 15:00 Woensdag
  Dinsdag na 15:00 Donderdag
  Woensdag voor 15:00 Donderdag
  Woensdag na 15:00 Vrijdag
  Donderdag voor 15:00 Vrijdag
  Donderdag na 15:00 Zaterdag
  Vrijdag voor 15:00 Zaterdag
  Vrijdag na 15:00 Dinsdag
  Zaterdag - Dinsdag
  Zondag - Dinsdag


  Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een verzendbevesting per e-mail met een Track & Trace code.

 • Mijn pakket is verdwenen, wat nu?

  In het geval dat u uw pakket na enige dagen nog niet heeft ontvangen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Wij zullen dan direct controleren waar u pakket blijft en kunnen u dan ook informeren of het zinvol is om het gewenste product nogmaals te bestellen. U kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9-18 uur via 0800 700 45 bereiken.

 • Bestelling volgen: waar is mijn pakket?

  Via de track & trace code van PostNL kunt u uw bestelling ten alle tijde online volgen. In uw verzendbevestiging, die u per e-mail ontvangt, vindt u een link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Zo kunt u in de gaten houden waar uw pakket zich bevindt. Na de overgave aan onze verzendpartner ontvangt u ook per e-mail een pakketnummer. Heeft u een andere vraag dan kunt u ons maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken via 0800 700 45 (maandag – vrijdag van 09:00 tot 18:00) of per mail.

 • Ik was niet thuis toen de bezorger langskwam, wat nu?

  PostNL probeert drie keer uw bestelling bij u af te leveren. Als u de eerste keer niet aanwezig bent, wordt er een ‘niet thuis’ bericht achter gelaten. Mocht de tweede afleverpoging ook niemand thuis zijn, wordt wordt er wederom een ‘niet thuis’ bericht achter gelaten. Op dit tweede bericht staat een telefoonnummer. Als u dit nummer dezelfde dag nog belt, kunt u een afspraak maken voor de derde afleverpoging. Doet u dit niet, wordt de derde afleverpoging de volgende (werk)dag gedaan. Mocht u voor de derde niet thuis zijn, wordt het pakket retour gestuurd naar het magazijn en wordt het orderbedrag (indien reeds voldaan) terug gestort.

 • Hoe werkt de aflevermethode Click & collect?

  Tijdens het bestellen via de McGregor webshop kunt u kiezen voor ‘Afhalen bij een McGregor store’. Kiest u voor deze aflevermethode dan kunt u uw bestelling laten bezorgen bij een McGregor store in Nederland. Zodra uw bestelling bij de McGregor store van uw keuze is aangekomen, ontvangt u een e-mail dat het pakket voor u klaarligt. U kunt uw pakket dan binnen veertien dagen ophalen op een moment dat het ú uitkomt. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!